דור שלישי של אהבת האוכל

 

בגיל 15 יצרתי בפעם הראשונה בחיי יצירה קולינרית במסעדה. זו היתה המסעדה המשפחתית שלנו, ומאז ועד היום, אני משחזר בכל מנה, בכל אירוע, בכל הזמנה, את אותה ההתרגשות של יצירה אמנותית שנועדה לערוב לחיכם של אחרים.

 

נעים מאוד! שמי ניר נדב, אני נכדו הגאה של בעל הקצבייה הראשונה בתל אביב (גם בדמו של סבי פעמה האהבה לאוכל), ואני שף מזה עשרים וחמש שנים.

במהלך שנות התמחותי, למדתי ועבדתי במסעדות ואולמות אירועים מובילים, באירופה ובארץ.

יכולתי לספר לכם, על המלונות הגדולים (כמו הרודס אילת) בהם ניהלתי את המטבח, על הקונספטים הקולינריים שכתבתי לרשתות גדולות, על עבודתי עם חברות קייטרינג מהגדולות בארץ וניהול המסעדות הרבות בהן עבדתי (למשל סיגל, צדף, פסיפיק, צ'יינה גריל, ואחרות) או שהיו בבעלותי.

 

אבל אני בוחר דווקא, לספר לכם על הדבר שהכי מניע אותי בעולם.

זה המבט הזה, של סועדים שהרגע לקחו ביס מהמנה הכי מושלמת שהם טעמו אי פעם. כשאני רואה את המבט הזה, אני יודע, פעם אחרי פעם, שאני עושה במטבח את מה שאף אחד לא יכול לעשות כמוני, ומציע למגוון גדול של סועדים חוויה שונה מכל מה שיטעמו בכל מקום אחר. 

 

אני מזמין כל אחד ואחת מכם לקרוא פה באתר שלי, אותו "בישלתי" עבורכם. תמצאו פה מתכונים מוצלחים, טיפים לאירוע מוצלח (והמלצה בנוגע למי שיבשל אותו עבורכם...), ומידע מעניין נוסף. 

 

אני מזמין אתכם להיות חלק מהתשוקה לאוכל טוב, ולהיות איתי בקשר - דרך דף הפייסבוק, דרך עמוד הצור קשר או אפילו להרים טלפון.

 

:שף ניר נדב מלווה על ידי

משרד רואה חשבון שוקי סליקי סוקולוב 7 חולון

משרד עו"ד גלית סלע/ אילן רביב הסדנה 8 רעננה