תהליך הייעוץ הקולינרי מכנס את ידיעותיו וניסיונו של השף בשלב ההקמה או חידוש התפריט של מסעדה, בית קפה, אולם, חברת קייטרינג או כל מוסד אחר שבתחומו מכינים אוכל. 

 

מסעדות רבות, קטנות כגדולות, נדרשות לעזרה מקצועית בשלב תכנון המטבח, תכנון (טעים, וגם... כלכלי) המנות שיוצעו בתפריט, קבלת אישורים ורישיונות להפעלת המטבח, גיוס צוות עובדים איכותי, ואפילו "רענון" של תפריט קיים. הסיוע, כשהוא מגיע משף מנוסה, מספק היבטים כלכליים ומקצועיים שחשוב לקחת בחשבון בשלבי התכנים (למשל - כמה זמן לוקח להכין כל מנה? אילו חומרי גלם ישמשו בהכנת כל מנה? כמה אנשי צוות ובאילו רמות התמחות יש להחזיק במטבח בכל משמרת? ועוד). 

 

עשרים וחמש שנים של עבודה במטבחים שונים, החל ממטבחי גורמה של מסעדות יוקרה בחו"ל, בהן כל צלחת יוצאת לאחר ביקורת קפדנית של השף, וכלה בפסי אוכל של מלונות ענק בישראל, המפיקים אלפי מנות בכל ארוחה, הכשירו אותי להציע לכם ייעוץ קולינרי מקיף בשלבים השונים של תכנון המטבח והתפריט. את הידע והניסיון העשירים שלי, אשמח להעמיד לרשותכם על מנת לתכנן מסעדה, בית קפה, אולם אירועים, תפריט קייטרינג או כל תפריט אחר, שיאפשרו לכם להציע חוויה קולינרית מסעירת חושים תוך כדי מיקסום היכולות הכלכליות של העסק. 

 

בשורה התחתונה, הייעוץ הקולינרי יכול לכלול:

  • ליווי בתהליך ההקמה של המטבח
  • ייעוץ בהקמת המטבח ואיבזורו
  • ייעוץ בריהוט אזורי הישיבה
  • סיוע וליווי בבניית מטבחים על פי דרישות משרד הבריאות וקבלת רישיון עסק
  • תכנון תפריט או תפריטים שונים (למשל, לפי סוגי אירוע, לפי שעות, וכדומה)
  • תכנון צוות עובדים
  • רענון תפריטים קיימים

למה דווקא אני?

הכנה של אוכל טוב היא יותר מ"עבודה". היא אמנות. והיצירתיות המשולבת עם ניסיון וידע בנושאים תפעוליים של מוסדות שונים, יוצרים נוסחה מנצחת של הקמת מטבח ותפריט רווחיים וערבים לחיך. אני יודע שקשה להשתכנע מקריאת מילים אלה, ולבחור את האדם שיסייע לבחור מה תגישו במסעדה שלכם רק לפי אתר אינטרנט. אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר, להתרשם ממני בשיחה אישית, ולבחון באופן בלתי אמצעי מה אני יכול להביא אל המסעדה שלכם - מבחינת ידע וניסיון, כמו גם מבחינת תשוקה ויצירה. 

 

 

  • Fotolia_36413688_S
  • Fotolia_63481825_S
  • Fotolia_63685367_S
  • Fotolia_66265843_S
  • Fotolia_66968835_S